SLIVNEANU WIP AUTOMOTIVE

Despre SLIVNEANU WIP AUTOMOTIVE

SLIVNEANU WIP AUTOMOTIVE – Serviciile noastre profesionale de cosmetica și detailing auto vă asigură că mașina dvs. va arăta impecabilă în cel mai scurt timp posibil. Oferim o gamă variată de servicii specializate, inclusiv:

  1. Cosmetizare interioară profesională: Echipa noastră de experți va revitaliza și curăța interiorul mașinii dvs., inclusiv tapițeria, volanul, bordul și alte suprafețe, pentru a vă oferi un aspect impecabil și un confort sporit.
  2. Curățare motor: Vom curăța meticulos motorul mașinii dvs., eliminând murdăria și praful acumulate, și redându-i aspectul nou și strălucitor.
  3. Curățare jante: Jantele vor fi expert curățate, pentru a îndepărta murdăria și reziduurile, redându-le aspectul lor original și strălucitor.
  4. Curățare plastice și chedere cu aplicare de protecție: Vom curăța și proteja plasticul și chedera mașinii dvs., utilizând produse de calitate superioară pentru a preveni deteriorarea și a menține aspectul impecabil.
  5. Igienizare instalație climatizare: Vom asigura că instalația de climatizare a mașinii dvs. este complet igienizată, eliminând bacteriile și mirosurile neplăcute pentru a vă oferi un mediu interior proaspăt și sănătos.
  6. Polish exterior în 3 pași: Echipa noastră de specialiști va aplica o tehnică de polish în trei pași pentru a îndepărta zgârieturile și a reda strălucirea vopselei mașinii dvs., pentru un aspect impecabil.
  7. Indreptări ale caroseriei cu ventuza, fără revopsire: Folosind tehnica avansată PDR (Paintless Dent Repair), vom repara zgârieturile și abolliturile minore ale caroseriei fără a necesita revopsire, economisindu-vă timp și bani.

Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii de cosmetica și detailing auto, utilizând tehnici și produse de înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști pasionați va depune toate eforturile pentru a vă transforma mașina într-o operă de artă pe patru roți. Veniți acum la noi și experimentați serviciile noastre de top!

Cosmetizare interioara profesionala, curatare motor, curatare jante, curatare plastice si chedere cu aplicare protectie,igienizare instalatie climatizare polish exterior in 3 pasi, polish faruri cu protectie uv, aplicare ceara si strat ceramic.
Indreptari ale caroseriei folosind tehnica PDR, fara revopsire.

Cere ofertă de la acest service.

Completează formularul de mai jos pentru orice intrebare sau cerere de oferta.

Numele dvs. *
Numarul de telefon *
Emailul dvs.
Cererea dvs. *

Cere ofertă

0.00

Cere ofertă directă și așteaptă să fii contactat în legătură cu cererea ta. Procesarea cererilor durează până la maxim 24 ore. 

Program

Luni - Vineri : 09:00 - 17:00  

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Așteaptă, se încarcă...