Cum obțin un software de gestionare a programărilor?

Software-ul de gestionare a programărilor îl obții foarte simplu, este necesar să ai un cont activ în platforma serviceauto.ro

1. De ce e important să actualizați datele serviciilor oferite?

Platforma serviceauto.ro listează toate datele serviciilor oferite de tine, cât și imaginile direct din Google maps. Este foarte importantă actualizarea datelor serviciilor oferite pentru a fi cât mai precise tuturor clienților serviceauto.ro. 

Serviceauto.ro reprezintă un portal dinamic modern, creat pentru a facilita accesul rapid utilizatorilor la cele mai apropiate service-uri, spălătorii sau vulcanizări.

Poți alege rapid orașul unde dorești să găsești un service apoi folosind filtrele poți căuta după cartier sau anumite repere din arpopierea ta pentru a vedea dacă se află un service acolo. 

Dezvoltat de GC-Agency.ro portalul se bucură de o serie de noi funcționalități implementate pentru a te ajuta să găsești toate informațiile service-ului și a efectua o programare rapid fără bătăi de cap. De asemenea ai posibilitatea de a citi recenziile celorlalți clienți ai service-ului respectiv sau de a lăsa chiar tu o recenzie după ce ai fost client al lor.

Dacă deții o afacere în domeniu auto și vrei să o listezi pe site, consultă paginile Cum adaug un service? Care sunt costurile? Cum plătesc?

Mulțumim, echipa ServiceAuto.ro

Așteaptă, se încarcă...