Cum adaug service auto?

Există 3 metode de a-ți adăuga afacerea fizică în portalul ServiceAuto.ro

  1. Din pagina Care sunt costurile? vedeti pachetele, il selectati pe cel dorit efectuati plata si adaugati sau revendicati un service, urmand procesul de validare al sediului fizic(service auto/spălătorie/vulcanizare). Plata, se face exclusiv online prin intermediul procesatorului de plăți, după cum este specificat în Termeni și condiții.  *Factura va fi emisă pe adresa de email specificată în formularul de comandă după procesarea plății. 
  2. Din pagina Contact completează formularul cu detaliile tale în câmpurile afișate și ale business-ului tău în secțiunea Mesaj, apoi noi te vom contacta în vederea efectuării plății pentru adăugarea paginii de business în portal. *Factura va fi emisă în urma discuțiilor de selecție a pachetului dorit iar după efectuarea plății pagina va fi disponibilă în portal.
  3. Trimite un email la adresa [email protected] iar noi, echipa ServiceAuto te vom contacta și vom discuta toate detaliile în vederea unei colaborări eficiente. În final vom recurge la punctul după stabilirea tuturor detaliilor paginii de business. 

Mulțumim, echipa ServiceAuto.ro!

Așteaptă, se încarcă...